Στην Ουνιόν Βερολίνου ο Κάριους
Επιστροφή στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Ουνιόν Βερολίνου για τον Λορίς Κάριους, καθώς δεν αναμένεται να βρει χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ.
Ο Λορίς Κάριους θα επαναπατριστεί όπως όλα δείχνουν για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου. Στα ίδια μέρη που έκανε γνωστό το όνομα του, θα προσπαθήσει πάλι να το ξαναφτιάξει. Στο πρωτάθλημα που έκανε τις τελευταίες καλές του εμφανίσεις, θα παλέψει να σώσει την καριέρα του.
Ο 27χρονος Γερμανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, την τελευταία διετία στη Μπεσίκτας, μετρώντας 55 αγώνες κάτω από τα δοκάρια της στο τουρκικό πρωτάθλημα, συν άλλους 10 στο Europa League, αλλά λύθηκε το συμβόλαιο του και επέστρεψε στη Λίβερπουλ.
Δεν είναι, όμως, στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και του ζήτησε να βρει νέα ομάδα. Αυτή φαίνεται να είναι η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία είναι στις τελικές επαφές για να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο.
Χρόνος υπάρχει ακόμα στην κλεψύδρα για αυτόν, αρκεί να το πιστέψει και να προσπαθήσει να μας υπενθυμίσει τον καλό λόγο που τον μάθαμε όλοι.
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Ο Γιαννακόπουλος και το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού
- «Fake news»: Η ανάρτηση του Φρανσίσκο για τα σενάρια περί συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα (pic)
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Συγκλονίζει η Βον: «Το χειρουργείο μετά το ατύχημα με έσωσε από τον ακρωτηριασμό»
- Ζάκελι: «Η Ελλάδα είναι το φαβορί στον όμιλό μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442