Μια ακόμα πολύ γευστική αλμυρή συνταγή πρότεινε ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς.
Στη συνταγή που παρουσίασε την Παρασκευή 25/9, ο Απόστολος Ρουβάς συνδυάζει τις θρεπτικές αξίες του αρακά, με την πλούσια γεύση της κρέμας γάλακτος και του μπέικον.
Ο Απόστολος Ρουβάς αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Τα υλικά για 4 άτομα:
500 γρ. πένες
200 γρ. καπνιστό μπέικον
300 γρ. κατεψυγμένο αρακά
400 ml κρέμα γάλακτος 35%
τριμμένη παρμεζάνα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής: