Ο Γκόρντον Χέιγουορντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από τον πολυήμερο τραυματισμό που αντιμετώπιζε και βοήθησε τους Σέλτικς να κάνουν το 2-1 (106-117) στη σειρά των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Χιτ.
Ο σούπερ σταρ των «Κελτών» Τζέισον Τέιτουμ αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην επιρροή που ασκεί η παρουσία του «Μουστάκια» εντός παρκέ.
Μπορεί οι αριθμοί του Χέιγουορντ να μην έσπασαν τα κοντέρ (6 πόντους, με 2/7 σουτ, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ), ωστόσο η παρουσία του στα 31 λεπτά όπου πατούσε παρκέ ήταν καταλυτική, ώστε η ομάδα της Βοστώνης να πάρει τη νίκη και να μειώσει τη σειρά σε 2-1.
Από την άλλη, ο Τέιτουμ ήταν αν μη τι άλλο καταλυτικός στη νίκη-ανάσα με το Μαϊάμι, πετυχαίνοντας 25 πόντους, μαζεύοντας 14 ριμπάουντ και μοιράζοντας 8 ασίστ, σε συνολικά 41 λεπτά συμμετοχής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέισον Τέιτουμ μετά τον αγώνα:
«Ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Γκόρντον (Χέιγουορντ) μας βοήθησε αρκετά. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και πολύ καλύτεροι όταν μπαίνει μέσα στο παρκέ».
Ντούσαν Κέρκεζ και Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσαν τις 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο ματς που κάνει σέντρα στις 18:00 στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Παναιτωλικός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.