Μεγάλη καταστροφή υπέστη ο περιφερειακός Αλμυρού από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού».
Όπως διακρίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ένα μεγάλο μέρος του δρόμου δεν υπάρχει πια, καθώς το παρέσυρε ο χείμαρρος Ξηριάς.
Οι κάτοικοι, με το πρώτο φως της ημέρας, αντίκρισαν εικόνες βιβλικής καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή. Το πέρασμα του «Ιανού» ήταν καταστροφικό, αφού δρόμοι κόπηκαν στη μέση, κολώνες φωτισμού κατέρρευσαν, ιδιοκτησίες υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές και δίκτυα καταστράφηκαν.
Σημειώνεται πως μέσα στη δραματική κατάσταση που επικράτησε από την κακοκαιρία «Ιανός», ήρθε και ένα ευχάριστο νέο, καθώς απεγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τα τρία άτομα που κινδύνεψαν από τα ορμητικά νερά στον Αλμυρό.
Οι τρεις εργαζόμενοι, μετά από επιχείρηση οκτώ ωρών από τις δυνάμεις των ΕΜΑΚ, κατάφεραν να βγουν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου Ξηριά.
Οι τρεις εργαζόμενοι βρίσκονταν σε εργοτάξιο, στη λιμνοδεξαμενή του Ξηριά και αντιλήφθηκαν αργά δυστυχώς τον κίνδυνο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας