Ιανός: Αγνοείται οδηγός στην Καρδίτσα – Παρασύρθηκε από ορμητικά νερά
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν υπάκουσε στις συστάσεις των αστυνομικών να μην μετακινηθεί κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον ορμητικό χείμαρρο και να αγνοείται
Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα μετά από πτώση αυτοκινήτου σε χείμαρρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να αγνοείται η τύχη του οδηγού, ενώ πληροφορίες θέλουν να αγνοείται και δεύτερο άτομο στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν υπάκουσε στις συστάσεις των αστυνομικών να μην μετακινηθεί κατά μήκος του περιφερειακού δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον ορμητικό χείμαρρο και να αγνοείται.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karditsalive.net, ο δήμαρχος Μουζακίου τόνισε πως, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κατάστασης του ποταμού και της υπερχείλισης, ένα αυτοκίνητο δεν αντιλήφθηκε τα σήματα αλλά ούτε τις φωνές του ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί και προχώρησε στο απαγορευμένο τμήμα.
Ο θόρυβος που ακούστηκε στη συνέχεια οδηγεί στο συμπέρασμα πως έπεσε στην κοίτη του ποταμού και παρασύρθηκε, με την κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών να είναι μεγάλη.
Εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας
Εν τω μεταξύ, τα σοβαρά προβλήματα στο Μουζάκι συνεχίζονται με το νερό να έχει κατακλύσει σχεδόν ολόκληρο το οδόστρωμα του περιμετρικού δρόμου και να έχει φθάσει μέχρι σχεδόν την πόρτα του Κέντρου Υγείας, το οποίο και εκκενώθηκε.
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση
Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζει την κατάσταση που βιώνει στο σύνολό της η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, με δηλώσεις στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Νούσιος λόγω της κακοκαιρίας.
Σε σχετική ανακοίνωση κάνει λόγο για «γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του ν. Καρδίτσας μέχρι να εκτονωθεί η κακοκαιρία».
Ο ίδιος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για μεμονωμένες μετακινήσεις, όπως και να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο αν οι κατοικίες τους κινδυνεύουν από πλημμύρα.
Επίσης σε μήνυμά του ο δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης, επισημαίνει πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα γκρέμισαν τη γέφυρα του Πευκόφυτου και έριξαν την κολώνα της ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου.
Ο δήμαρχος Μουζακίου απευθύνει έκκληση στο ίδιο μήνυμα σε όλους να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να μη διασχίζουν χείμαρρους ή ρέματα για κανένα λόγο, είτε πεζοί, είτε οδηγώντας κάποιο όχημα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο σε κάθε περίπτωση η μετακίνηση έχει απαγορευτεί, εφιστώντας την προσοχή «για να μη θρηνήσουμε καμία ανθρώπινη ζωή» όπως χαρακτηριστικά τονίζει.
- ΟΗΕ: Ιστορικό «ναι» σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή – Οι οχτώ χώρες που είπαν «όχι»
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για Λιβανό, Αραμπατζή
- Υποκλοπές: ο εξευτελισμός του κράτους δικαίου και των θεσμών συνεχίζεται
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Airbnb: Ανοδικά κινείται η ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση, αυξάνονται οι τιμές στα καταλύματα
- Οδύσσεια: O Νόλαν κόντεψε να πνίξει τον Ματ Ντέιμον – «Θέλω να μπείτε στον Δούρειο Ίππο» ξεκαθαρίζει
- Πέρασμα στην Ανατολική Λιβύη ζητάει το κονβόι για τη Γάζα – μέλος της αποστολής από Ελλάδα μιλάει στο in
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442