Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ποτσέπης: Ο «Αγάπη Μόνο» συνοριοφύλακας στη Χίο, παρών και στην πορεία του Κασιδιάρη

Τάσος Ποτσέπης: Ο «Αγάπη Μόνο» συνοριοφύλακας στη Χίο, παρών και στην πορεία του Κασιδιάρη

Ο Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος κρίθηκε ακατάλληλος για τις Ειδικές Δυνάμεις πέρσι, ισχυρίζεται ότι πέρασε συνοριοφύλακας στη Χίο και δεν διστάζει να διατρανώσει την εθνική του υπερηφάνεια.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο η είδηση ότι ο Τάσος Ποτσέπης, περισσότερο γνωστός από τη χαρακτηριστική του φράση «Αγάπη Μόνο», έγινε συνοριοφύλακας στη Χίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, που έχει περάσει από τα πλατό πολλών trash τηλεοπτικών εκπομπών, είχε προσπαθήσει και πέρσι να ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία, ως ειδικός φρουρός. Τότε, είχε συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, αλλά είχε «κοπεί» στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις.

Αυτήν τη φορά, ο Τάσος Ποτσέπης συγκέντρωσε επαρκή μόρια (3.100) για να εισαχθεί στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου και το πανηγύρισε φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα. Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν πέρασε με επιτυχία τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, παρά την υπερβολική τηλεοπτική και διαδικτυακή του περσόνα, ή αν απλά ο ίδιος θεωρεί ότι θα γίνει συνοριοφύλακας επειδή συγκέντρωσε αρκετά μόρια.

Ο ίδιος δεν δίστασε να μοιραστεί την επιτυχία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας «χαρούμενος και ενθουσιασμένος να υπηρετεί στις μάχημες [η ορθογραφία όπως είναι στη δημοσίευση] μονάδες της συνοριοφυλακής» και έτοιμος να υπερασπιστεί «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας & τα κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».

View this post on Instagram

ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ Ν.ΧΙΟΣ ☦🇬🇷 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Π ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΙΣ ΜΑΧΗΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ☦🇬🇷 Θ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ & Θ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ☦🇬🇷 ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Θ ΠΡΑΞΩ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΣ ΟΝΤΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Π ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ & ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ☦🇬🇷 💎 #AgapiMono #MonoAgapi #ΑγαπηΜονο #ΜονοΑγαπη #PotsepisTasos #SuperPotsep #Greece #Hellas #Blessed #EllinikiAstynomia #Sinoriofylakes #ThankGod #Commando

A post shared by Τάσος Ποτσέπης (@potsepis_tasos) on

Σε πορεία του Κασιδιάρη ο νέος συνοριοφύλακας

Πέρα από την ατελείωτη ανάγκη του Τάσου Ποτσέπη για προσοχή και δημοσιότητα, η αγάπη του για την πατρίδα μας φαίνεται αληθινή και δεν διστάζει να την διατρανώσει.

Εξάλλου, λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει ο ίδιος την εισαγωγή του στη Συνοριακή Φρουρά, ο φακός απαθανάτισε τον Τάσο Ποτσέπη και άλλους… «Έλληνες ΓΤΠ» να βρίσκεται στην πορεία της οποίας ηγείτο ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης.

Στο ακροδεξιό αυτό σόου, ακούστηκαν συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αλλά και κατά της χρήσης της μάσκας – μιας και φαίνεται ότι οι πρώην Χρυσαυγίτες έχουν βρει πρόθυμο κοινό στους συνωμοσιολόγους κατά του κοροναϊού.

Στη μια φωτογραφία, μάλιστα, ο Τάσος Ποτσέπης βγάζει και selfie με τον υπόδικο Κασιδιάρη να φαίνεται από πίσω του.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024