Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι φοβούνται περισσότερο τα ζώδια στη δέσμευση;

Τι φοβούνται περισσότερο τα ζώδια στη δέσμευση;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του «κολλήματα» και καλό είναι να τα αναγνωρίζεις από πιο νωρίς

Κάποια ζώδια φοβούνται περισσότερο ορισμένα θέματα που ενδεχομένως να προκύπτουν στην πορεία μιας σχέσης, όπως η συνήθεια, η βαρεμάρα κλπ.

Κριός

Συζυγική βαρεμάρα: ο Κριός θέλει πάντα να υπάρχει ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μην επαναπαύεσαι και μην βαριέσαι να ανακαλύψεις νέες πτυχές. Γκρίνια: η γκρίνια και τα κατεβασμένα μούτρα είναι το απόλυτο ξενέρωμα για έναν Κριό.

Ταύρος

Χαμένο ενδιαφέρον: ένας Ταύρος ενδιαφέρεται για πολλά (ίσως και για όλα), σε έναν σύντροφο ψάχνει κάτι αντίστοιχο. Κακή εμφάνιση: είσαι με έναν Ταύρο; Πρέπει να είσαι περιποιημένος και πάντα στην τρίχα. Λατρεύει την εικόνα και την περιποίηση

Δίδυμος

Μήπως να κάτσουμε σπίτι; Τον σκότωσες με αυτήν την ατάκα. Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να είναι έξω. Δεν είναι σπιτόγατος! Ποια είναι αυτή; Μην ζηλεύεις ένας Δίδυμος σιχαίνεται την ζήλια. Έτσι και αλλιώς ξέρει όλον τον κόσμο!

Καρκίνος

Δεν θέλω να μιλήσουμε τώρα: Ο Καρκίνος τρελαίνεται να μιλάει με το ταίρι του για τα συναισθήματα τους. Αν είσαι κλειστός χαρακτήρας, θα τον τρελάνεις. Αδιαφορία: Μην αδιαφορείς για έναν Καρκίνο, καθώς όλη του η ζωή είναι ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τους άλλους.

Λέων

Θα βάλω ότι να’ναι: Αν βγαίνεις με ένα Λέων πρέπει να είσαι πάντα στην τρίχα! Σιχαίνεται τους ατημέλητους και «χύμα» ανθρώπους. Ζήλεια: Ζηλεύει πολύ, πάρα πολύ.

Παρθένος

Παραπονάκια: Μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις. Το κάνει αυτός και για τους δυο σας. Βάλτο όπου θες: Το κάθε πράγμα έχει συγκεκριμένη θέση στο σπίτι, μην παρατάς τα πράγματα σου εδώ και εκεί.

Ζυγός

Μην του λες πώς να ντύνεται και πώς να βάφεται. Επίσης μην κάνεις το λάθος να του πεις με ποιον θα βγαίνει και με ποιον όχι. Είναι ζώδιο της παρέας και της εικόνας.

Σκορπιός

Φοβάται την απιστία. Είναι by default πολύ ζηλιάρης. Η απιστία για αυτόν ωστόσο είναι από τις μεγαλύτερες φοβίες του. Πολλές φορές κάνει και φανταστικά σενάρια κι ας είναι ανύπαρκτα.

Τοξότης

Δεν του αρέσει να τον περιορίζουν. Είναι ζώδιο που θέλει να κάνει ταξίδια, περιπέτειες κλπ. Αν τον περιορίσεις εκτός ότι θα βαρεθεί, θα σε χωρίσει άμεσα και χωρίς να νιώθει καν άσχημα.

Αιγόκερως

Απεχθάνεται το ψέμα και αυτό συντελεί στο να είναι πολύ ειλικρινής. Αν ωστόσο καταλάβει ότι του είπες ψέματα, μπορεί να φτάσει ακόμη και στον χωρισμό. Χάνει εύκολα την εμπιστοσύνη του.

Υδροχόος

Είναι ζώδιο της δικαιοσύνης. Αν θες να τα πηγαίνετε καλά δε θα πρέπει ποτέ να του συμπεριφερθείς άδικα. Δε θα στο συγχωρέσει ποτέ και θα στο λέει για χρόνια ότι τον ενόχλησε.

Ιχθύς

Έχει φοβία εγκατάλειψης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι φοβάται πώς θα σε ερωτευτεί πολύ, θα νιώσει έντονα συναισθήματα και αγχώνεται μήπως τον εγκαταλείψεις. Κάτι τέτοιο θα τον σοκάρει!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024