Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα καταλάβεις ότι ο κολλητός σου δεν σε βλέπει μόνο φιλικά;

Πώς θα καταλάβεις ότι ο κολλητός σου δεν σε βλέπει μόνο φιλικά;

Μήπως ο κολλητός θέλει να πάρει κι έναν ακόμα ρόλο στη ζωή σου;

Είναι ένα θέμα που λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους μας, ή έχουμε ακούσει ή δει να συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους.

Το ζήτημα είναι πώς να το καταλάβεις και να το συνειδητοποιήσεις εσύ.

Δώσε έμφαση στις παρακάτω ενδείξεις

  • Όταν σε ρωτάει αν βγαίνεις με κάποιον, δείχνει χαρά όταν του λες ότι δε βγαίνεις και στεναχωριέται εμφανώς όταν του απαντάς ότι βγαίνεις ραντεβού κλπ.
  • Θέλει να περνάτε χρόνο μαζί και μπορεί κάποιες φορές να ζηλεύει αν του πεις ότι θες να φέρεις και έναν άλλον άντρα στην παρέα. Τον βλέπει τελείως ανταγωνιστικά.
  • Κάποιες φορές σε παρατηρεί και σε κοιτάζει με έναν τρόπο σα να σε θαυμάζει. Όταν σε κοιτάζει το βλέμμα του γυαλίζει και είναι σα να γράφει στο κούτελο «ναι σε γουστάρω τρελά».
  • Σου κάνει δώρα σε εντελώς άσχετα χρονικά διαστήματα. Νιώθει μάλιστα την υποχρέωση να σε βοηθά δίνοντάς σου συμβουλές. Η διαφορά με τις φιλικές συμβουλές, είναι ότι δείχνει να επηρεάζεται υπερβολικά με ό,τι του πεις, σα να είναι ο σύντροφός σου.
  • Περνάει πιο καλά με εσένα ακόμη και από τους κολλητούς του! Για αυτό και πολλές φορές μπορεί να ακυρώσει μια συνάντηση που είχε ήδη σχεδιάσει με κάποιον και σε κάνει την προτεραιότητά του.
  • Σε παίρνει αγκαλιά και νιώθεις ότι θέλει να σε πάρει ξανά και ξανά. Το βλέπεις στον τρόπο που σε κοιτάει καθώς επίσης και στη γλώσσα του σώματός του.
  • Μπορεί να μιλάει για άλλες γυναίκες, λέγοντας ότι τάχα και δήθεν ενδιαφέρεται, αλλά φαίνεται ότι το κάνει για να ζηλέψεις.
  • Σας ρωτούν κατά καιρούς αν είστε μαζί και όταν εκείνος το ακούει μπορεί να χαμογελάσει, γιατί του αρέσει και μόνο η ιδέα ότι σας αντιλαμβάνονται ως ζευγάρι.

Τι να κάνεις για αυτά;

Εξαρτάται τι θέλεις και εσύ η ίδια. Αν θες φερειπείν να είστε μαζί ως σύντροφοι, έχοντας μια ρομαντική και σεξουαλική σχέση, τότε πες του ότι θέλεις να μιλήσετε. Εξήγησέ του μάλιστα, τι ακριβώς έχεις καταλάβει.

Αν από την άλλη πλευρά ωστόσο δε θες να είστε μαζί, ξεκαθάρισέ του ότι τον βλέπεις μόνο φιλικά και ότι αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι, πέραν του ότι νιώθεις άβολα, δε μπορείς να έχεις μαζί του μια φιλική σχέση, διότι φιλική σχέση σημαίνει να σε βλέπει και ο άλλος μόνο ως φίλη του.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024