Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς επηρεάζει η τηλεργασία την ερωτική μας ζωή;

Πώς επηρεάζει η τηλεργασία την ερωτική μας ζωή;

H τηλεργασία για πολλούς έχει πολλά οφέλη όχι μόνο στην καθημερινότητα αλλά και την ερωτική τους ζωή

Η πανδημία του κοροναϊού έκανε τις σχέσεις όλων των ειδών πιο δύσκολες να διατηρηθούν, ιδιαίτερα αυτές που έχουν ρομαντικό χαρακτήρα – και ακόμη πιο συγκεκριμένα, εκείνες στις οποίες υπάρχει συμβίωση.

Σε πολλές περιπτώσεις και οι δύο σύντροφοι δεν ζουν μόνο μαζί, αλλά επίσης συνεργάζονται – ή τουλάχιστον εργάζονται κοντά ο ένας στον άλλο.

Η τηλεργασία δεν έφερε μόνο διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητα, όσο και οφέλη σε αρκετά ζευγάρια, ειδικά στο θέμα του σεξ.

Έρευνα

Ωστόσο, παρόλο που όλα μπορεί να ακούγονται σαν μια συνταγή για καταστροφή, μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που εργάζονται από το σπίτι μαζί αναφέρουν σε μεγάλο βαθμό θετικά αποτελέσματα στη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του συχνότερου σεξ, αρκεί να καθιερώσουν για πρώτη φορά σαφείς βασικούς κανόνες σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους δουλεύουν από το σπίτι.

Μια πρόσφατη έρευνα από το SimplyHired, μια εταιρεία εργασίας και μια μηχανή αναζήτησης εργασίας που εδρεύει στο Sunnyvale της Καλιφόρνια, ρώτησε 510 άτομα που εργάζονται αυτήν τη στιγμή από απόσταση με τον σύντροφό τους λόγω της πανδημίας COVID-19 σχετικά με το πώς αυτή η συγκεκριμένη κατάσταση επηρέασε τη σχέση τους.

Οι ερωτηθέντες ήταν 55,3% άνδρες και 44,7% γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας περίπου 36 ετών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 42,7% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έκανε περισσότερο σεξ από ό,τι πριν από την πανδημία, σε σύγκριση με το 19,4 τοις εκατό που είπε ότι το σεξ είχε γίνει λιγότερο συχνό και το 37,8 τοις εκατό που ανέφερε ότι το γεγονός πως εργάζονταν εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν είχε αντίκτυπο στο σεξ που έκαναν.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ερωτηθέντες που καθιέρωσαν κανόνες εργασίας από το σπίτι με τον σύντροφό τους (52,4 τοις εκατό) ήταν σε μεγάλο βαθμό αυτοί που ανέφεραν ότι είχαν περισσότερο σεξ – ήταν επίσης αυτοί που ήταν πιο πιθανό να αισθάνονται ότι η παραγωγικότητά τους είχε αυξηθεί.

Πηγή: bestlifeonline.com

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024