Ραγδαίες εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα : Παραιτείται ο Μπαρτομέου αν ανακοινώσει παραμονή ο Μέσι
Μεγάλη ανατροπή στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα καθώς ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι έτοιμος να παραιτηθεί, εφόσον ο Λέο Μέσι ανακοινώσει επισήμως την παραμονή του στο σύλλογο!
Νέα «βόμβα» στην Καταλονία! Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται μία ανάσα από την παραίτηση, καθώς φέρεται έτοιμος να κάνει πίσω, εφόσον ο Λέο Μέσι δηλώσει ανοιχτά πως θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα!
Σύμφωνα με το Radio Catalunya, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» έχει ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πως είναι έτοιμος να «θυσιάσει» της θέση του, εάν ο Λέο Μέσι ανακοινώσει επίσημα πως θα παραμείνει στο «Καμπ Νόου». Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ένα μεγάλο βήμα που κάνει η Μπαρτσελόνα, στην προσπάθεια της να μεταπείσει τον Μέσι.
Από την άλλη τα τελευταία δημοσιεύματα, θέλανε τον Αργεντινό, να έχει πάρει οριστική απόφαση, καθώς δεν επιθυμεί να παραμείνει ακόμη και αν φύγει από τη θέση του ο Μπαρτομέου, με τον οποίο αρνείται να κάτσει να συζητήσει. Το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει, ωστόσο ίσως η κίνηση αυτή να αλλάξει τη γνώμη του 33χρονου, με τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα» να ελπίζουν…
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Με επιθετικό μονόλογο, ο Ολυμπιακός διέλυσε την Παρτιζάν, επικρατώντας με 104-66 στο Βελιγράδι για την 22η αγωνιστική της Euroleague - Σπουδαία εμφάνιση από τον Βεζένκοφ (25π.).
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.