Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει το αίτημα του Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει το αίτημα του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έριξε τη... βόμβα και θέλει να φύγει αυτό το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επιβεβαιώνουν το φαξ του Αργεντινού σούπερ σταρ! Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ομάδα.

Το τέλος εποχής είναι όλο και πιο κοντά!

Ο Λιονέλ Μέσι όντας κουρασμένος και ενοχλημένος με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Βαρκελώνη, ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Με φαξ που έστειλε την Τρίτη στα γραφεία των «μπλαουγκράνα», ο καλύτερος παίκτης του κόσμου ενημέρωσε για την πρόθεσή του να κουνήσει… μαντήλι.

Από το στρατόπεδο των Καταλανών, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη του φακ και το αίτημα του Μέσι. Μάλιστα, υπάρχει και έκτακτη συνάντηση στην ομάδα για να συζητηθεί η…βόμβα που έριξε ο Αργεντινός σούπερ σταρ, αλλά και για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Ο Μέσι θεωρεί πως μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την Βαρκελώνη, καθώς πιστεύει πως παραμένει ενεργή η ρήτρα αποχώρησης.

Το σίγουρο είναι, πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ δε μπορεί να συνυπάρξει πλέον στην ίδια… στέγη με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Που τον θεωρεί και υπεύθυνο για τα εγκλήματα των τελευταίων χρόνων.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η… μισή Ευρώπη καραδοκεί για την απόκτηση του Μέσι. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως είναι ένα κλικ πιο μπροστά, σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί τελικά η… βόμβα της αποχώρησης.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024