Κρούσμα κοροναϊού υπήρξε το Σάββατο σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να προκύψει ανησυχία στην ομάδα και για άλλα μέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός ανήκει στους παίκτες που δεν υπολογίζονται και προπονούνται μόνοι τους, παρ’ όλα αυτά ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από πλευράς Παναθηναϊκού.
Έτσι πριν από τη σημερινή πρωινή προπόνηση όλοι υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κοροναϊό με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά.
Ως εκ τούτου, θα διεξαχθεί κανονικά το φιλικό με τη Μαρκό στις 18:30.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.