Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά : «Είναι εξίσου καλός όσο η γενιά μου»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά : «Είναι εξίσου καλός όσο η γενιά μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά και παραδέχτηκε ότι η νέα γενιά, δεν έχει διαφορές με την δική του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντο του τένις και είναι ένας από τενίστες που θα γράψει ιστορία. Οι εμφανίσεις του δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης και αυτό το παραδέχτηκε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο σπουδαίος τενίστας συμπεριέλαβε το όνομα του Έλληνα αθλητή, στα ταλέντα της νέας γενιάς που δεν έχουν καμία διαφορά με την δική του.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον Τσιτσιπά, ανέφερε και τους Ντόμινκ Τίεμ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Θα μας λείπει ο Φέντερερ και ο Ναδάλ. Αλλά υπάρχουν και άλλοι μεγάλοι παίκτες εδώ που έχουν ευκαιρία για νίκη. Δεν γνωρίζω εάν έχω μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης λόγω της απουσίας των δύο αυτών αθλητών.

Άλλωστε, οι Ντόμινκ Τίεμ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι εξίσου καλοί όσο και εμείς (σ.σ. Ναδάλ, Φέντερερ και ο ίδιος). Ο καθένας μπορεί να κερδίσει σε αυτά τα τουρνουά για να είμαι ειλικρινής».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024