Ο αγώνας ανάμεσα στην Ντρίτα και τη Λίνφιλντ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League της σεζόν 2020-21 ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τρίτης (11/8, 19:00), ωστόσο δεν θα διεξαχθεί τελικά.
Το παιχνίδι αναβλήθηκε καθώς βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα του covid-19 στην Ντρίτα, με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να τεθεί σε καραντίνα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς λόγω της πανδημίας και του πιεσμένου προγράμματος των Κοσοβάρων, τότε η Λίνφιλντ θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.
Η UEFA ψάχνει ήδη νέα ημερομηνία για τον αγώνα με την επικρατέστερη να είναι την ερχόμενη Παρασκευή (14/8).
Ο νέος κανονισμός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναφέρει ότι αν μια ομάδα έχει μέχρι 10 κρούσματα τότε μπορεί να κατέβει με τους 13 υπόλοιπους παίκτες που θα έχει δηλωμένους στη λίστα της. Αν δεν συμπληρώνει 13άδα, τότε χάνει τον αγώνα με 3-0 στα χαρτιά.
Αυτός ο κανονισμός θα ισχύει για τις προκριματικές φάσεις και τα πλέι οφ σε Champions League και Europa League.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.