Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τρελές αντιδράσεις του κόσμου...

Οι τρελές αντιδράσεις του κόσμου…

Οι εικόνες στα νησιά με τους... θερμούς εναγκαλισμούς προβληματίζουν

Συζητούσα πριν από λίγες βραδιές με καλή μου φίλη γύρω από την κατάσταση η οποία επικρατεί όσον αφορά τον τουρισμό στα νησιά μας. Η ώρα είχε περάσει, εκείνη είχε όρεξη για κουβέντα ύστερα από μια κουραστική ημέρα κάτω από τον χρυσαφένιο ήλιο της Σίφνου. Τα παιδιά της αποκαμωμένα από τα παιχνίδια στη θάλασσα είχαν κοιμηθεί και η ίδια είχε την ευκαιρία να απολαύσει για ακόμα μια φορά την ηρεμία της νύχτας. Τα σκοτεινά νερά με τα φώτα από τις θαλαμηγούς αλλά και τα μικρά σκάφη των ψαράδων να αστράφτουν πάνω σε αυτά μάς χαρίζουν νύχτες μαγικές, μου είπε. Η φίλη μου γνωρίζει πολύ καλά την πραγματική εικόνα στα νησιά μας. Με ορμητήριο τη Σίφνο, ταξιδεύει συχνά με το οικογενειακό σκάφος μέχρι τη Μύκονο, τη Μήλο, τη Σέριφο, την Κίμωλο κ.ά.

Ανεξέλεγκτη κατάσταση

Με ενημέρωσε ότι παντού υπάρχει κόσμος. Στη Μύκονο οι άνθρωποι είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι μπορεί οι επισκέπτες να μην είναι τόσο πολλοί όσο άλλες χρονιές, υπάρχει όμως κόσμος. «Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη» επισήμανε. «Ολοι είναι πολύ κοντά, αγκαλιάζονται, φιλιούνται, χορεύουν, διασκεδάζουν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η χρήση μάσκας είναι ανύπαρκτη» κατέληξε. Τελικά αυτό το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα. Ο κορωνοϊός είναι πολύ κοντά μας. Οι επιστήμονες προειδοποιούν. Ποιος ακούει όμως; Ο κόσμος κάνει σαν τρελός. Λες και βρίσκονταν όλοι… φυλακισμένοι και τώρα πρέπει να «κερδίσουν» τον χρόνο. Ας αρχίσουμε τουλάχιστον να φοράμε μάσκες.

Οι γάμοι Κούρκουλου – Βασιλειάδη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε τη Μύκονο για να «τσεκάρει» από κοντά την κατάσταση. Οι επισκέψεις στα γνωστά beach bars, οι χοροί και οι εναγκαλισμοί μέχρι τις πρωινές ώρες και τα ιδιωτικά parties σε βίλες στα προάστια έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία. Στο Νησί των Ανέμων αλλά μακριά από πολυσύχναστες περιοχές και τα flash της δημοσιότητας έγιναν οι γάμοι όπως αναφέραμε την περασμένη Τρίτη της νεαρής Εριέττας Κούρκουλου με τον επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα μικρό εκκλησάκι, ενώ το beach party στο Αγράρι. Οι καλεσμένοι ήταν κυρίως νέοι άνθρωποι και φίλοι της οικογένειας Λάτση. Η νύφη είχε επιλέξει τον αγαπημένο σχεδιαστή της ίδιας και της μητέρας της Μαριάννας Λάτση. Τον διεθνούς φήμης έλληνα designer (τον επιλέγουν συχνά η Μπιγιονσέ και η Ριάννα) Vrettos Vrettakos…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024