Το μπάτζετ του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, τον Άγγελο Χαριστέα και τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγισήλαο Τουμαζάτο.
Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χουλιάν Κουέστα.
Σε περίπτωση, πάντως, που δε βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις των δύο πλευρών, στη λίστα του Άρη εκτός από τον Μπάλαζ Μέγιερι βρίσκεται και ο Κάρλος Άμπαντ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.