Το μπάτζετ του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, τον Άγγελο Χαριστέα και τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγισήλαο Τουμαζάτο.
Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Χουλιάν Κουέστα.
Σε περίπτωση, πάντως, που δε βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις των δύο πλευρών, στη λίστα του Άρη εκτός από τον Μπάλαζ Μέγιερι βρίσκεται και ο Κάρλος Άμπαντ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027. Μέσα ο Παπανικολάου, ποιοι τέθηκαν εκτός.
LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
LIVE: Ριέκα – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ριέκα – Ομόνοια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.