Πριν από λίγες εβδομάδες, η Βαλένθια απέλυσε τον Αλμπέρτ Θελάδες λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας, η οποία είχε μετρήσει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες μετά από την αγωνιστική επιστροφή της La Liga.
Όπως είναι λογικό, οι «νυχτερίδες» βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Cadena COPE», το φαβορί για τον πάγκο του ισπανικού συλλόγου είναι ο Χάβι Γκράθια ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους μετά από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και είχε απολυθεί από την Γουότφορντ.
Στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και ότι απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο 50χρονος έχει κάνει το πέρασμά του και από τα ελληνικά γήπεδα καθώς έχει προπονήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα. Σημειώνεται επίσης ότι ο Ισπανός προπονητής πρόκειται να επιστρέψει στην πατρίδα του για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2015-16, όταν και προπονούσε τη Μάλαγα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.
Ο Στρεφέτσα άνοιξε το σκορ, ο ΜακΤόμινεϊ ισοφάρισε μεν, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και στραβοπάτησε στην έδρα της Πάρμα (1-1), για την Serie A.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι για την 32η αγωνιστική της Premier League.