Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Αντάμα Τραορέ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και αρκετές ομάδες μιλάνε με την Γουλβς για τον αποκτήσουν.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν θα τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, ωστόσο η Γιουβέντους κινείται με μία δελεαστική πρόταση.
Συγκεκριμένα, η τακτική του ιταλικού συλλόγου, να κινείται με ανταλλαγές, φαίνεται θα συνεχιστεί με την περίπτωση του Τραορέ.
Μετά την «τράμπα» του Πιάνιτς με τον Αρτούρ και την περίπτωση του Ράμσεϊ με τον Ζορζίνιο, μία νέα πρόταση δείχνει να ετοιμάζεται από την Γιούβε.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει τρεις ποδοσφαιριστές για να τον κάνει δικό της.
Οι παίκτες που είναι στην λίστα προς αποχώρηση, είναι οι Ματίας Περίν, Ντάνιελ Ρουγκάνι και Κρίστιαν Ρομέρο. Φέτος, ο 24χρονος μπακ-χαφ μετράει 48 συμμετοχές με τους «λύκους» και έξι τέρματα ενώ έχει μοιράσει 12 ασίστ.
Μπροστά σε 2.500 και πλέον οπαδούς τους που κατέκλυσαν το κλειστό της Γλυφάδας οι «πράσινες» ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από τις Ιταλίδες με 0-3 σετ (20-25, 25-27, 16-25) με την ομάδα του Αντρέα Πιστόλα να κατακτά το τρόπαιο.
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.