Η Ρόμα συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός.
Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν τον 30χρονο Αγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό έναντι του ποσού των τριών εκατ. ευρώ, χωρίς να προβλέπεται ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ θα τον κρατήσει στο «Ολίμπικο» για επιπλέον τρία χρόνια, αφού η αγγλική ομάδα έριξε τις απαιτήσεις της στα 17 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.
Ο Αγγλος μπακ έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές αυτή τη σεζόν με δύο γκολ. Ο Σμόλινγκ αγωνίστηκε για εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και μετακινήθηκε στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, η οποία ήθελε να ενισχύσει την άμυνα της, μετά την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.