Το ημερολόγιο έγραφε 24 Ιουνίου 1989, όταν η Εθνική ομάδα μπάσκετ έγραψε και πάλι ιστορία απέναντι στην πανίσχυρη, τότε, ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης. Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1987, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ακολούθησε ο αξέχαστος ημιτελικός του Ζάγκρεμπ.
Η Ελλάδα είχε στον πάγκο της τον Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου και, με την εξαιρετική της πορεία, είχε φτάσει, μέχρι εκείνη την μέρα, στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ του 1989. Αντίπαλός της η Σοβιετική Ένωση, που έμοιαζε ανίκητη, εκείνη την εποχή, ενώ ζητούσε, παράλληλα, την εκδίκησή της για τον χαμένο τελικό του 1987.
Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχαν αντίθετη γνώμη, με πρωτεργάτη ξανά τον Νίκο Γκάλη. Έχοντας πετύχει 45 πόντους, έδωσε και μια πολύ ωραία πάσα στον Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος έβαλε το νικητήριο τρίποντο στο τελικό 81-80 της εθνικής μας ομάδας.
Για την ιστορία, η Ελλάδα γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Γιουγκοσλαβία με 98-77.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.