Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Ματιέ Βαλμπουενά για να τον προφυλάξει ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ – Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου.
Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος προφυλάσσεται από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα (21/6, 21:30) με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά (σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο) δεν είναι σοβαρό, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής θα τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.
Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα με το Τριφύλλι.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες στα δύο παιχνίδι που έδωσαν μέχρι στιγμής στα πλέι οφ επικράτησαν του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και του Αρη στο Καραϊσκάκη με 3-1.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.