Ο The Weeknd, γνωστός και ως Abel Tesfaye, παροτρύνει τους «εταίρους και τα εκτελεστικά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας» να υποστηρίξουν οργανώσεις που προωθούν τη φυλετική ισότητα.

Πρόσφατα η ομάδα εταιρειών της μουσικής βιομηχανίας στις ΗΠΑ συμμετείχε στη σιωπηλή διαμαρτυρία με συνθήματα #BlackoutTuesday και #TheShowMustBePaused στο πλαίσιο της οποίας σταμάτησαν η μουσική και οι δραστηριότητές τους για μία ημέρα και ο χρόνος διοχετεύθηκε στην υποστήριξη της μαύρης κοινότητας με αφορμή τον θάνατο του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη.

«Προς τους συναδέλφους μου, σεβαστούς συνεργάτες του κλάδου και τα στελέχη – κανείς δεν κερδίζει από τη μουσική των μαύρων περισσότερο από τις δισκογραφικές και τις υπηρεσίες ροής» έγραψε ο Weeknd στο Twitter o The Weeknd.

«Πρόσφερα χθες και σας παρακαλώ να προσφέρετε και εσείς αρκετά και δημόσια αυτήν τη βδομάδα. Θα σήμαινε τα πάντα για μένα και την κοινότητα αν μπορείτε να συστρατευθείτε μαζί μας» σημείωσε.

O διάσημος Καναδός τραγουδιστής δώρισε 200.000 δολάρια στο Black Lives Matter Global Network, 200.000 δολάρια στην πρωτοβουλία του Κόλιν Κάπερνικ «Know Your Rights Camp Legal Defense» και 100.000 δολάρια στην οργάνωση National Bail Out για την επανένωση οικογενειών και τη δημιουργία μιας κοινότητας καθοδηγητών που έχουν βιώσει φυλάκιση.

«Συνεχίστε να υποστηρίζετε τους αδελφούς και τις αδελφές μας εκεί έξω που διακινδυνεύουν τα πάντα για να πιέσουν για πραγματική αλλαγή για τις ζωές των μαύρων» έγραψε.

«Προτρέπω όσους έχουν τη δυνατότητα να δώσουν πολλά ή δώστε ό, τι μπορείτε ακόμα κι αν είναι ένα μικρό ποσό» ανέφερε ο τραγουδιστής.

 

πηγή : ΑΠΕ – ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας