Η Bundesliga είναι η πρώτη που... σπάει το λουκέτο και οι ομάδες της μπαίνουν στο γήπεδο για να συνεχίσουν το πρωτάθλημα, σε μια απόδειξη πως το ποδόσφαιρο νίκησε και είναι εδώ για να το απολαύσουμε ξανά
Πέρασαν δύο μήνες. Στις 11 Μαρτίου η Γκλάντμπαχ επικρατούσε με 2-1 της Κολωνίας και παρέμενε στο κόλπο για τον τίτλο, μειώνοντας στους έξι τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.
Στους 55 η Μπάγερν, στους 51 η Ντόρτμουντ, στους 50 η Λειψία, στους 49 η Γκλάντμπαχ.
Εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε, τη στιγμή που η μάχη… φούντωνε για τα καλά, ανακοινώθηκε το λουκέτο και σε αυτό το πρωτάθλημα. Στις 13 Μαρτίου ήρθε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος