Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο : Αυτό είναι το άθλημα που κάνει καθημερινά η βασίλισσα Ελισάβετ

Απίστευτο : Αυτό είναι το άθλημα που κάνει καθημερινά η βασίλισσα Ελισάβετ

Το λέει η καρδούλα της : Αθλείται καθημερινά, κατά τη διάρκεια της καραντίνας και αφήνει τους βασιλικούς fans έκπληκτους, με το άθλημα που έχει επιλέξει .

Το λέει η καρδούλα της… Ο λόγος για τη βασίλισσα Ελισάβετ που παρά τα χρόνια της, «βάζει τα γυαλιά» σε νεότερους.

Καταρχήν αθλείται καθημερινά, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Επιπλέον, αφήνει τους βασιλικούς fans έκπληκτους, με το άθλημα που έχει επιλέξει να κάνει καθημερινά.

Σύμφωνα με τo Vanity Fair, η Βασίλισσα βρίσκεται εδώ και καιρό απομονωμένη μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Windsor λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκεί έχει επιλέξει να συνεχίζει το καθημερινό της πρόγραμμα αδιάλειπτα, χωρίς «δισταγμό».

Μια εσωτερική πηγή είπε στο Vanity Fair ότι η 94χρονη Βασίλισσα ιππεύει καθημερινά κι είναι σε «εξαιρετική φυσική κατάσταση», γεγονός που προκαλεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς την ηλικία της.

Ένας βοηθός του ανακτόρου ανέφερε επίσης ότι η Βασίλισσα θα συνεχίσει τα δημόσια καθήκοντά της όταν μπορέσει και μόλις υποχωρήσει η πανδημία του κοροναϊού.

«Η Βασίλισσα σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά κι όταν το κάνει νομίζω ότι θα την δούμε να δουλεύει πιο σκληρά από ποτέ»,είπε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βασίλισα και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, από τότε που απομονώθηκαν στο Κάστρο του Windsor, φέρεται να απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί, αφού ζουν χωριστά εδώ και δύο χρόνια. «Ένα από τα ωραιότερα πράγματα για τη Βασίλισσα είναι ότι περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της απ ‘ό, τι συνήθως»,  είπε η πηγή.

«Τρώνε μαζί τα βράδια και φαντάζομαι ότι η Βασίλισσα ανήκει στη γενιά που πρέπει να φορέσει τα καλά της ρούχα για να δειπνήσει».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024