Το λέει η καρδούλα της… Ο λόγος για τη βασίλισσα Ελισάβετ που παρά τα χρόνια της, «βάζει τα γυαλιά» σε νεότερους.

Καταρχήν αθλείται καθημερινά, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Επιπλέον, αφήνει τους βασιλικούς fans έκπληκτους, με το άθλημα που έχει επιλέξει να κάνει καθημερινά.

Σύμφωνα με τo Vanity Fair, η Βασίλισσα βρίσκεται εδώ και καιρό απομονωμένη μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Windsor λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκεί έχει επιλέξει να συνεχίζει το καθημερινό της πρόγραμμα αδιάλειπτα, χωρίς «δισταγμό».

Μια εσωτερική πηγή είπε στο Vanity Fair ότι η 94χρονη Βασίλισσα ιππεύει καθημερινά κι είναι σε «εξαιρετική φυσική κατάσταση», γεγονός που προκαλεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς την ηλικία της.

Ένας βοηθός του ανακτόρου ανέφερε επίσης ότι η Βασίλισσα θα συνεχίσει τα δημόσια καθήκοντά της όταν μπορέσει και μόλις υποχωρήσει η πανδημία του κοροναϊού.

«Η Βασίλισσα σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά κι όταν το κάνει νομίζω ότι θα την δούμε να δουλεύει πιο σκληρά από ποτέ»,είπε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βασίλισα και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, από τότε που απομονώθηκαν στο Κάστρο του Windsor, φέρεται να απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί, αφού ζουν χωριστά εδώ και δύο χρόνια. «Ένα από τα ωραιότερα πράγματα για τη Βασίλισσα είναι ότι περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της απ ‘ό, τι συνήθως»,  είπε η πηγή.

«Τρώνε μαζί τα βράδια και φαντάζομαι ότι η Βασίλισσα ανήκει στη γενιά που πρέπει να φορέσει τα καλά της ρούχα για να δειπνήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας