Επιστροφή του Νίκου Σειραγάκη στη φυλακή προτείνει η εισαγγελέας
Η εισαγγελέας με πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο ζητά να ανακληθεί το ευνοϊκό για τον κατηγορούμενο βούλευμα και να επιστρέψει πίσω στη φυλακή
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του γυμναστή από την Κρήτη Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων παιδιών και αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες με περιοριστικούς όρους.
Η εισαγγελέας με πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο ζητά να ανακληθεί το ευνοϊκό για τον κατηγορούμενο βούλευμα και να επιστρέψει πίσω στη φυλακή. Κι αυτό γιατί, όπως επισημαίνεται, δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και είχε αλλάξει τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει χωρίς να έχουν αρμοδίως ενημερωθεί οι αρχές.
Τον τελευταίο λόγο για την ποινική του μεταχείριση τον έχουν τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, τα οποία με το βούλευμά τους θα αποφασίσουν περί της ανάκλησης ή μη της υφ’ όρον απόλυσής του από τις φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι η αποφυλάκιση του συγκεκριμένου κατηγορούμενου είχε προκαλέσει και την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει να ενημερωθεί για το σύνολο του φακέλου προκειμένου να μελετηθούν όλα τα στοιχεία και να κριθεί αν μπορεί να ασκηθεί οποιοδήποτε ένδικο μέσο κατά του επίμαχου βουλεύματος με το οποίο είχε διαταχθεί η με όρους αποφυλάκισή του.
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442