Tζιόρτζιο Κιελίνι θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα το βιβλίο του «Io Giorgio», όπου τα κέρδη θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της χώρας.
Ο Κιελίνι θέλησε να μας δώσει ένα μικρό δείγμα από το βιβλίο του και μίλησε για τις σχέσεις του με τους Μπαλοτέλι και Φελίπε Πέλο.
«Απογοητεύτηκα με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Μπαλοτέλι είναι ένας αρνητικός άνθρωπος. Δεν έχει σεβασμό για κανέναν. Κατά τη διάρκεια του Κύπελλο Συνομοσπονδιών εναντίον της Βραζιλίας το 2013, δεν προσέφερε τίποτα, πραγματικά άξιζε ένα χαστούκι.
Μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν μεταξύ των πέντε κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν τον θεωρούσα ούτε στους πρώτους 10 ή 20.
Ωστόσο, υπήρχε κάποιος χειρότερος, από τον Μπαλοτέλι. Ο Φελίπε Μέλο. Ο χειρότερος απ’ όλους. Δεν μπορώ να συμμορφωθώ με ανθρώπους που δεν δείχνουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν πάντα να είναι αντιπαράθεση. Μαζί του, είχα πάντα πρόβλημα. Δεν είμαι ο καλύτερος φίλος όλων, αλλά είναι οι μόνοι δύο που ξεπέρασαν όλα τα όρια».
Στη συνέχεια ο Ιταλός στόπερ αναφέρθηκε στο «μίσος» που έχει για την Ίντερ: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι εννοώ και δεν θέλω να παρερμηνευθούν τα λόγια μου.
Μισώ την Ίντερ με έναν αθλητικό τρόπο όπως ακριβώς ο Μιχαήλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν μπορώ παρά να μισώ την Ίντερ, αλλά όταν βρίσκομαι με παίκτες της Ίντερ, εκτός γηπέδων περνάω ευχάριστα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κακή κατάσταση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ίσως είναι καιρός να γίνει ο... μαύρος κύκνος και να απαιτεί τη μπάλα από τους συμπαίκτες του.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.