Βρέθηκαν τα δύο παιδιά που είχαν εξαφανιστεί από τα Καμίνια
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα δύο ανήλικα παιδιά βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 14χρονου αγοριού και του 13χρονου κοριτσιού που είχαν εξαφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας 4ης Μαΐου από τα Καμίνια.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα δύο ανήλικα παιδιά βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:
«Σήμερα, 05.05.2020, απογευματινές ώρες, βρέθηκε η Πανάγου Μαρία-Αγγελική 13 ετών και ο Παρλιάρας Πάρης 14 ετών, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί στις 4/5/2020 από τα Καμίνια, Πειραιά. Οι ανήλικοι είναι καλά στην υγεία τους.
«»Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Πανάγου Μαρία-Αγγελική και στον Παρλιάρα Πάρη καθώς και στις οικογένειες τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν».
- Λήμνος: Ήχησε το 112 λόγω κακοκαιρίας – Χείμαρροι και ορμητικά ρέματα
- Πέλικανς – Μπακς 119-138: Πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη και συνεχίζουν το σερί (vids)
- Ακίνητα: Έξι προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα μπόνους δόμησης – Πότε εκδικάζονται
- Ιδού η απορία: Κάνουμε stretching πριν ή μετά την άσκηση;
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει επαφές για τον Χάαλαντ»
- Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η έξοδος του τριημέρου – Τα μέτρα της Τροχαίας
- Στο φαρμακείο της γειτονιάς αναζητούν όλα τα ακριβά φάρμακα οι ασθενείς με σοβαρές παθήσεις
- Ένοπλες δυνάμεις – Οι χώρες με τις μεγαλύτερες δαπάνες και η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442