Ελληνικό ποδόσφαιρο : Ο Ολυμπιακός επείγεται να παίξει μπάλα, οι άλλοι όμως;
Επειδή μια νέα ευρωπαϊκή πρόκριση των ερυθρόλευκων θα αποδειχτεί ευεργετική για το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε πως τοποθετούνται απέναντι σε αυτήν την προοπτική οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν κάθε χρόνο να παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Να μη θέλει επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος ή ο Παναιτωλικός το καταλαβαίνω.
Οι δύο ομάδες μπλέκουν σε όλα τα σενάρια υποβιβασμού και τις ενδιαφέρει να βρεθούν λύσεις με αναδιάρθρωση, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.
Μέχρι εδώ όλα κατανοητά, αν και δεν μπορεί να είναι αυτός ο τρόπος για να σκεφτόμαστε προς το συμφέρον του πρωταθλήματος.
Το γιατί ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός κλείνουν σταθερά το μάτι προς την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος χρειάζεται πιο σύνθετη σκέψη για να το κατανοήσει κανείς.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.