Ύστερα από 14 χρόνια ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε για την κουτουλιά που του είχε δώσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.
Ο ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παραδέχτηκε ότι του είπε κάτι για την αδελφή του, που ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιον δεν ήταν και πολύ κακό.
«Γύρισε και μου είπε “θα σου δώσω μετά τη φανέλα…” και αυτό που του απάντησα ήταν “προτιμώ την αδερφή σου”… Δεν ήταν και κάτι τόσο κακό» είπε ο Ματεράτσι.
Πάντως, ο ίδιος στη συνέχεια τόνισε ότι δε μετάνιωσε για τη συγκεκριμένη κίνησή του, που μάλιστα κατά πολλούς έδωσε το Μουντιάλ στην Ιταλία.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.