Απίστευτο σκηνικό σε κηδεία θύματος του κοροναϊού: Πρόστιμα στους συγγενείς και κατάσχεση… της σορού
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς ενός νεκρού από κοροναϊόστην πόλη Ντάνσταμπλ της Μεγάλης Βρετανίας
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς ενός νεκρού από κοροναϊόστην πόλη Ντάνσταμπλ της Μεγάλης Βρετανίας.
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κηδεία, αστυνομικοί εισέβαλαν στο κοιμητήριο και διέκοψαν την τελετή επειδή οι περίπου 60 παρευρισκόμενοι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να μοιράζουν πρόστιμα σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, άλλοι αστυνομικοί διέταξαν το γραφείο τελετών να… φορτώσει ξανά το φέρετρο στη νεκροφόρα και να ακολουθήσει τα περιπολικά ενώ οι συγγενείς της γυναίκας προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε.

Το γραφείο τελετών ενημέρωσε τους συγγενείς πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη, με μικρότερο αριθμό παρευρισκομένων.

- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Πάσχα: Σήμερα η «μεγάλη έξοδος» – Γεμάτα φεύγουν τα πλοία
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442