Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσουν τελικά οι ομάδες της Superleague προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα και πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.
Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη των μελών της και όλα δείχνουν πως μετά και τις χθεσινές ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα, θα πάμε για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις αρχές Ιουνίου.
Ήδη πολλές ομάδες έχουν καλέσει τους παίκτες τους να επιστρέψουν ώστε στα μέσα Μαΐου να ξεκινήσουν προπονήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28/04/2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Αποφάσεις σε σχέση με τα Πρωταθλήματα Super League, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.