Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν στηρίζουν όλοι τους τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στην τηλεδιάσκεψη των χωρών του OPEC+ για τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ο Πούτιν και ο Τραμπ, σε ξεχωριστή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συζήτησαν επίσης θέματα στρατηγικής ασφάλειας, σύμφωνα με τη ρωσική προεδρία.
Νωρίτερα σήμερα, ο ΟΠΕΚ, η Ρωσία και άλλες πετρελαιοπαραγωγές χώρες συμφώνησαν να μειώσουν την παραγωγή τους ώστε να στηρίξουν την τιμή του πετρελαίου, εν μέσω της πανδημίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.