Η ευρωλίγκα δικαίωσε τον Παναθηναϊκό – Επιμένει ο Ολυμπιακός
Οι «πράσινοι» κέρδισαν και σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση, αλλά παρά τη δικαίωσή τους, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει νέα προσφυγή.
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ευρωλίγκας απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για την υπόθεση που επέστρεψε από το CAS, υπόθεση η οποία αφορούσε στο περσινό ντέρμπι «αιωνίων» στο «Νίκος Γκάλης».
Αναφερόμαστε στον αγώνα της 9ης Νοεμβρίου 2018 κι όσα ακολούθησαν εκείνο τον αγώνα. Πρόκειται για άλλη μια δικαίωση του Παναθηναϊκού.
Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο CAS, όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού δήλωσε αναρμόδιο, η υπόθεση επέστρεψε στον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσκομίσει νέα στοιχεία, κατηγορώντας τους «αιώνιους» αντιπάλους για non paper προς τα ΜΜΕ. Βάσει αυτών, δέχονταν συκοφαντία για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών.
ΗΕπιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, που όμως έχει δικαίωμα να προσφύγει εκ νέου στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Πρόκειται για μια υπόθεση, που έχει ακόμα πολύ δρόμο.
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442