Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντράγκιτς δεν σκέφτεται την free agency…

Ο Ντράγκιτς δεν σκέφτεται την free agency…

Ο Σλοβένος σταρ των Χιτ μίλησε για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι ο θείος του έχει «κολλήσει» στις ΗΠΑ.

Ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα. Ουτε αθλητισμός, ούτε συμβόλαια, ούτε το μέλλον της λίγκας. Τίποτα άλλο δεν ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Ο Γκόραν Ντράγκιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά δεν σκέφτεται τη free agency. Αντιθέτως. Κάτι άλλο τον απασχολεί. Ο 33χρονος γκαρντ των Χιτ μιλώντας στη Miami Herald και αποκάλυψε πως ο θείος του είναι εγκλωβισμένος στις ΗΠΑ.

Πως να σκέφτεται τώρα το ΝΒΑ και το μπάσκετ; Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι καθόλου τη free agency. Έχω τόσα πολλά διαφορετικά προβλήματα. Ο θείος μου είναι «κολλημένος» στις ΗΠΑ και προσπαθώ να βρω τρόπο για να γυρίσει πίσω στην Σλοβενία, οπότε είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με την κυβέρνηση.

Είναι μια τρελή κατάσταση για μένα και την οικογένειά μου. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό και ελπίζω πως όταν τελειώσει όλο αυτό με τον ιό, τότε θα μπορώ να σκεφτώ την καριέρα μου και όλα τα υπόλοιπα», ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το πώς περνάει το χρόνο του στη Φλόριντα, είπε πως:

«Είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί τουλάχιστον περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Κάποιες οικογένειες είναι χωρισμένες, δεν μπορούν καν να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024