Η Ρίβερ ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει στο Copa Superliga λόγω κοροναϊού
Η Ρίβερ Πλέιτ κανονικά θα αντιμετώπιζε τα ξημερώματα της Κυριακής την Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga, όμως με ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν θα κατέβει στην αναμέτρηση ελέω κοροναοϊού.
Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε την απόφασή της να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga της Αργεντινής μετά από ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στη δεύτερη ομάδα της.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο κανονικά θα αντιμετώπιζε τα ξημερώματα της Κυριακής την Ατλέτικο Τουκουμάν για το Copa Superliga, όμως με ανακοίνωσή της τονίζει ότι δεν θα κατέβει στην αναμέτρηση. Μάλιστα, επισημαίνει ότι ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός για όσο χρειαστεί.
Ο λόγος για τον οποίο η Ρίβερ αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια είναι το ύποπτο κρούσμα κοροναϊού στη δεύτερη ομάδα της και φυσικά ο γενικότερος συναγερμός που έχει σημάνει παγκοσμίως, αφού τα κρούσματα έχουν αυξηθεί πολύ.
Όσον αφορά το παίκτη της δεύτερης ομάδας, πρόκειται για τον 19χρονο αμυντικό από την Κολομβία, Τόμας Γκουτιέρες, ο οποίος έχει υποβληθεί στο απαραίτητο τεστ και περιμένει τα αποτελέσματα.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.