Παναθηναϊκός : Αναχώρησε για τις ΗΠΑ και ο Φριντέτ
Μετά τον Ρικ Πιτίνο και ο Τζίμερ Φριντέτ αποχαιρέτησε την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, με προορισμό τις ΗΠΑ λόγω της διακοπής των διοργανώσεων εξαιτίας του κοροναϊού
Την Πέμπτη αποχαιρέτησε την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αναχώρησε για τις ΗΠΑ, και την Παρασκευή το ίδιο έκανε ο Τζίμερ Φριντέτ, που επιστρέφει μαζί με την οικογένειά του στην πατρίδα του λόγω διακοπής της Euroleague και της Basket League.
To γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή της η σύζυγος του αμερικανού άσου, Ουίτνι, που σε ανάρτησή της στο instagram έγραψε:
«Η Ελλάδα ήταν απλά τέλεια. Μου ήταν πολύ πιο δύσκολο το να φύγω απ’ ό,τι περίμενα πως θα είναι. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Ο καιρός δεν υπάρχει πουθενά αλλού και κάναμε σπουδαίους φίλους, με τους οποίους περάσαμε πάρα πολύ χρόνο».
Ο Φριντέτ σχολίασε το ποστ γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Σας αγαπάμε παιδιά! Ήταν υπέροχα» αφήνοντας πιθανώς να εννοηθεί πως δε θα ξαναγυρίσει.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.