Κοροναϊός: Κλείνουν οι λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων
Από τη Δευτέρα και για τέσσερις εβδομάδες θα παραμείνουν κλειστές οι λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων για τον κοροναϊό, μετά τις σημερινές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας.
Από τη Δευτέρα και για τέσσερις εβδομάδες θα παραμείνουν κλειστές οι λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων για τον κοροναϊό, μετά τις σημερινές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας.
Οι υπηρεσίες του Δήμου ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχουν προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση με οργανωμένο σχέδιο κάθε ανάγκης που προκύπτει σε σχέση με τον κορωνοϊό.
Απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους ευθύνης του Δήμου Αθηναίων θα γίνονται άμεσα όταν και όπου αυτό προβλέπεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Με τον πλέον αυστηρό τρόπο τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, γυμναστήρια, στα τέσσερα κολυμβητήρια του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Σεράφειο, Κολοκυνθούς, Γκράβα, Γουδή) αλλά και όπου αλλού χρειάζεται.
Ειδικά στα κολυμβητήρια, διασφαλίζεται απολύτως η ποιότητα του νερού, το σύστημα ανακυκλοφορίας του, η αναγκαία απολύμανση αλλά και η σχολαστική καθαριότητα των χώρων. Πέραν αυτών που ισχύουν ανεξάρτητα από το πρόβλημα του κοροναϊού, γίνονται πλέον πιο τακτικοί οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του νερού και συγκεκριμένα δυο φορές την εβδομάδα. Επίσης διπλασιάζονται οι ώρες εργασίας των συνεργείων καθαρισμού ώστε να γίνεται ακόμα πιο εντατικά τόσο ο καθαρισμός όσο και η απολύμανση.
Παράλληλα λαμβάνονται όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα στις υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα όπου εξυπηρετείται το κοινό.
Ο Δήμος Αθηναίων βρίσκεται σε συστηματική συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και όλους τους συναρμόδιους φορείς και σε διαρκή εγρήγορση ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.
- Κρήτη: Ανήλικη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Δέκα συλλήψεις
- Θεσσαλονίκη: 22χρονος οδηγούσε με 179 χλμ/ώρα ενώ το όριο ταχύτητας ήταν 90
- Μοντέλο εκθέτει τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι ο Άγιος που όλοι πιστεύουν» (pic)
- Γιατί τα βραβεία Όσκαρ λέγονται «Όσκαρ»;
- Επιδόματα: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Μαρτίου
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
- Από τη Βαρκελώνη στο Ελληνικό – Πώς η ΑΙ και οι ψηφιακές υποδομές επανασχεδιάζουν τις πόλεις
- Πώς θα καταλάβουμε ότι η γάτα μας πλήττει – Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442