Ο κορωνοϊος έχει πλήξει την Ιταλία με πολλά κρούσματα με αποτέλεσμα να επηρεάζει αθλητικά γεγονότα προκαλώντας αναβολές αγώνων αλλά και «λουκέτα» σε χώρους αθλητισμού.
Τελευταία εξέλιξη που έρχεται από την γειτονική χώρα αφορά το γήπεδο της Αρμάνι Μιλάνο το όποιο θα κλείσει μέχρι την 1η Μαρτίου όπως ανακοινώσε στον λογαριασμό της στο Facebook η διοίκηση του «Mediolanum Forum».
Συνεπώς το παιχνίδι κόντρα στην Βίρτους Ρόμα για το πρωτάθλημα (1/3) δεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας του Έτορε Μεσίνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απόφαση δεν επηρεάζει την αναμέτρηση της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό στην Ιταλία, καθώς θα γίνει στις 12 Μαρτίου.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.
LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League.