Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα είπαν Δώνης - Ρόκα

Τα είπαν Δώνης – Ρόκα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συζήτησε στο Κορωπί με τον Γιώργο Δώνη και προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση και να προετοιμάσει το έδαφος για τη συνάντηση του Ελληνα τεχνικού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τετ-α-τετ με τον Γιώργο Δώνη είχε την Δευτέρα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, με τον Ισπανό σε ρόλο «πυροσβέστη» να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να φέρει πιο κοντά τον Ελληνα προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ρόκα στη συνομιλία που είχε με τον τεχνικό του Τριφυλλιού στο Κορωπί προσπάθησε να εξομαλύνει την κατάσταση και να πείσει τον Γιώργο Δώνη ότι έχει γίνει παρεξήγηση και δεν του μεταφέρθηκαν σωστά τα λόγια της διοίκησης.

Ο Τσάβι Ρόκα είπε επίσης στον έμπειρο κόουτς ότι θα πρέπει να συναντηθεί άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο και να θέσουν επί τάπητος το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, προκειμένου να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ισπανός μίλησε και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ζητώντας του να βάλει νερό στο κρασί του και να τα βρει με τον Γιώργο Δώνη για το καλό της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε βρίσκεται λίγο πριν τα πλέι οφ και άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως η ομάδα θα πρέπει να είναι ήρεμη και ενωμένη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συζήτηση του Ισπανού με τον Δώνη δεν περιλάμβανε μεταγραφικά θέματα και φυσικά ούτε το όνομα του Φραν Βέλεθ.

Με τις συναντήσεις που είχε ο Τσάβι Ρόκα προσπάθησε να βοηθήσει στην εξομάλυνση της κατάστασης και να προετοιμάσει το έδαφος για να συναντηθούν οι δύο άνδρες το επόμενο διάστημα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024