Κώστας Φορτούνης : Ο κόσμος με στήριξε πολύ όταν ήμουν τραυματίας
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία, ωστόσο οι προτιμήσεις του σύντομα άλλαξαν και στράφηκε προς το ποδόσφαιρο
Για τα παιδικά του χρόνια και το πώς οδηγήθηκε στο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μίλησε στην εκπομπή MEGA SPORTS WEEKEND ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.
Όπως εξήγησε, ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ σε νεαρή ηλικία, ωστόσο οι προτιμήσεις του σύντομα άλλαξαν και στράφηκε προς το ποδόσφαιρο.
«Έχω στερηθεί πολλά. Τους φίλους μου, την προσωπική μου ζωή, και από μικρή ηλικία είπα μέσα μου ότι πρέπει να δουλέψω και να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Φορτούνης.
«Ο κόσμος με στήριξε πολύ όταν ήμουν τραυματίας. Μου έδιναν δύναμη» σημείωσε ο ίδιος.
Στους επόμενους στόχους του, όπως ανέφερε, να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο