Και πώς να μην είναι ικανοποιημένος ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΚ στα «2 Αοράκια».
Ο πρόεδρος της Ένωσης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, αναφέρθηκε για το γήπεδο στα Λιόσια αλλά και την ένταση που είχε το ματς με την ομάδα της Πάτρας.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε:
Για το φινάλε – θρίλερ: «Είχε ένταση και αγωνία. Μακάρι κάποια στιγμή να διοργανώνουμε παιχνίδια με κόσμο στο γήπεδο. Στο Copa del Rey παίζουν οκτώ ομάδες στο ίδιο γήπεδο στην Μάλαγα. Εδώ θέλουμε να παίξουν δύο ομάδες με κόσμο στον τελικό».
Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Σήμερα δεν θα πούμε κάτι παραπάνω. Πανηγύρια και γιορτές».
Για την επόμενη μέρα: «Μέσα από ατυχίες, τραυματισμούς, τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι όρθια, μέσα και στους τρεις στόχους. Θέλουμε τρεις τελικούς. Πήγαμε στον πρώτο και τον κερδίσαμε. Θέλουμε να πάμε στο Final Four του BCL και να παίξουμε και στον τελικό του πρωταθλήματος».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ για την 23η αγωνιστική της Premier League.
Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ωστόσο οι Βεστφαλοί θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που αποθεώνεται από τον γερμανικό Τύπο.