«Είμαστε συντονισμένοι εδώ. MEGA όπως πάντα», αναφέρει ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο για την επαναλειτουργία του Μεγάλου Καναλιού λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.
Στο νέο βίντεο περιλαμβάνονται αποσπάσματα από τις σειρές που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του καναλιού:
50-50, Παραπέντε, Δύο ξένοι, Η ζωή μας μια βόλτα, Τρεις χάριτες, 10λεπτά κήρυγμα κ.α.
Αν η συσκευή σας είναι παλαιότερης τεχνολογίας, επανασυντονίστε τα κανάλια. Στη συνέχεια αποθηκεύστε το MEGA στην αγαπημένη σας θέση στο τηλεκοντρόλ. Αν βλέπετε μέσω συνδρομητική τηλεόραση οι πλατφόρμες έχουν ήδη τοποθετήσει αυτόματα το MEGA στη λίστα των επίγειων καναλιών. Είμαστε συντονισμένοι εδώ. MEGA όπως πάντα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας