Oscars 2020 : Στη σκηνή του Dolby Theatre ο Έμινεμ
Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι διοργανωτές των φετινών Oscar, αφού χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα στη σκηνή του Dolby Theatre εμφανίστηκε ο ράπερ Έμινεμ
Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι διοργανωτές των φετινών Oscar, αφού χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα στη σκηνή του Dolby Theatre εμφανίστηκε ο ράπερ Έμινεμ.
Ο πολυαγαπημένος ράπερ, ο οποίος είχε χαθεί για αρκετά χρόνια από το προσκήνιο αλλά επέστρεψε με το νέο άλμπουμ «Music To Be Murdered», τραγούδησε τη διαχρονική του επιτυχία «Lose Yourself» ξεσηκώνοντας τους πάντες!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.