Κοζέρ: «Είναι υπέροχο να παίζεις μπάσκετ, σου προσφέρει αξίες»
Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φαμπιέν Κοζέρ μίλησε για τον πόσο τον βοήθησε το μπάσκετ στη διάρκεια των παιδικών του χρόνων και τη σημασία του ομαδικού αθλητισμού.
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση για την Euroleague.
Ο Φαμπιέν Κοζέρ, που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον πόσο τον βοήθησε το μπάσκετ στη διάρκεια των παιδικών του χρόνων και τη σημασία του ομαδικού αθλητισμού, σε μια πραγματική κατάθεση ψυχής από τον Γάλλο γκαρντ
Ο Γάλλος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το μπάσκετ έπαιξε σημαντικό ρόλο όταν ήμουν παιδί, είχα για προπονητή τον πατέρα μου, έκανα πολλούς φίλους. Είναι υπέροχο να παίζεις μπάσκετ όταν είσαι μικρός σε μαθαίνει την ομαδική δουλειά, σου προσφέρει αξίες, βγάζεις ενέργεια».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.