Τι λέει ο δικηγόρος του Ακη Τσοχατζόπουλου για τη διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή
Ανώφελο να χρησιμοποιείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος από διάφορους επιτήδειους ως εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος, χαρακτήρισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος τη διαβίβαση στη βουλή δικογραφίας με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό.
Ανώφελο να χρησιμοποιείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος από διάφορους επιτήδειους ως εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος, χαρακτήρισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος τη διαβίβαση στη βουλή δικογραφίας με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό.
Ειδικότερα, από το γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Απόστολου Τσοχατζόπουλου, κ. Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη διαβίβαση στη Βουλή δικογραφία με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό.
«…Ο πρώην ΥΠΕΘΑ κος Άκης Τσοχατζόπουλος ευρίσκεται πια σε προχωρημένη ηλικία και σε δεινή φυσική κατάσταση εξαιτίας των πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι λοιπόν ανώφελο να χρησιμοποιείται και πάλι από διαφόρους επιτήδειους, ως το εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.
Όσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΕΡΜΗΣ απλώς αναφέρω ότι κατά το ερευνώμενο από τις Αρχές χρονικό διάστημα 2001 – 2006 είχε ήδη μετακινηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού από τα μέσα του 2001…».
- Βόλος: Θύμα επίθεσης από σκυλιά 60χρονος που πήγε για τρέξιμο
- Πώς μπορούμε να μάθουμε στη γάτα κόλπα – Τα βήματα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο του δικαίου (Μέρος Ε’)
- Onirama: Διαλύθηκε το συγκρότημα μετά από 25 χρόνια – Τι λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442