Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο (19/1) στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης.
Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον τεχνικό της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς να κάνει γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.
Εκτός παρέμειναν οι Μουνάφο και Μπαράλες, οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ μαζί τους στην Τρίπολη θα παραμείνει και ο Βαλεντίνος Βλάχος. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Άνχελ Μαρτίνεθ και Μαρκ Φερνάντες.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.