Στο στόχαστρο των «Anonymous Greece» τούρκικες ιστοσελίδες
Οι «Anonymous Greece», μεταξύ άλλων «χτύπησαν» την έκτακτη υπηρεσία ανάγκης (112), καθώς και υπηρεσίες της τουρκικής αστυνομίας, προειδοποιώντας μάλιστα ότι «οι επιθέσεις μόλις άρχισαν»
Στο στόχαστρο χάκερ βρέθηκαν τούρκικες ιστοσελίδες ως απάντηση στο χθεσινό «χτύπημα» τούρκων χάκερ σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες.
Μεταξύ άλλων «χτύπησαν» την έκτακτη υπηρεσία ανάγκης (112), καθώς και υπηρεσίες της τουρκικής αστυνομίας, προειδοποιώντας μάλιστα ότι «οι επιθέσεις μόλις άρχισαν».
«Όπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece.
Η λίστα με τα sites που «χτύπησαν» είναι η ακόλουθη:
1. 112 Emergency Call number
2. Sabah Email Service
3. Hurriyer Email Service
4. 112 Emrgency Email Service
5. Turkish Police ( EGM ) Email Service
6. Saglik Email service
7. Ekonomi Email service
8. Enerji Email service
9. SIP-VOIP of Turkish Enerji
10. MIT Email service
Έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Στο μεταξύ, την υπόθεση για την επίθεση σε ελληνικές ιστοσελίδες ερευνά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και άλλες υπηρεσίες, οι οποίες θα συγκεντρώνουν στοιχεία και θα αναλύσουν ηλεκτρονικά ίχνη για να διαπιστώσουν από πού εκπορεύτηκαν οι επιθέσεις.
«Πρόκειται για μια συντονισμένη επίθεση στις ιστοσελίδες ορισμένων δημοσίων φορέων. Είναι μια επίθεση η οποία αφορά πολλαπλή ταυτόχρονη πρόσβαση στις ιστοσελίδες αυτές» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.
«Είναι από διάφορες προελεύσεις και για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε στο στάδιο της έρευνας» εξήγησε.
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)





















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442