«Χάστε βάρος με τη διατροφή που σας ταιριάζει» Φάγατε περισσότερο στις γιορτές; «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» σας βοηθούν να χάσετε τα περιττά κιλά με τη διατροφή που σας ταιριάζει! και μαζί Φενγκ Σούι: Πώς με απλές και εύκολες κινήσεις, στο σπίτι και το γραφείο, θα βελτιώσετε τη ζωή σας!

Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, «Χάστε βάρος με τη διατροφή που σας ταιριάζει»

Φάγατε περισσότερο στις γιορτές;

Αισθάνεστε ενοχές;

«ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» σας βοηθούν να χάσετε τα περιττά κιλά με τη διατροφή που σας ταιριάζει!

Τι προτείνουν κορυφαίοι ειδικοί για να αδυνατίσετε υγιεινά και κυρίως χωρίς να πεινάσετε.

Ισορροπημένα διαιτολόγια για κάθε τρόπο ζωής.

Ακόμη, γνωστοί έλληνες γυμναστές σας προτείνουν ασκήσεις και σας δίνουν συμβουλές για να κάψετε λίπος και να επανέλθετε γρήγορα σε φόρμα.

Στην έκδοση αυτή πρώτα απ’ όλα θα διαπιστώσετε αν πράγματι πρέπει να χάσετε βάρος και πόσο. Θα βρείτε πώς λειτουργεί ο μεταβολισμός σας, θα ανακαλύψετε τι τον επηρεάζει, θα δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να μετρήσετε το λίπος στο σώμα σας, αλλά και πόσες θερμίδες χρειάζεστε καθημερινά.

Για εσάς λοιπόν που έχετε κάποια περιττά κιλά και θέλετε να αρχίσετε δίαιτα, αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στα δύσκολα ωράριά σας, στις πλούσιες γευστικές σας απαιτήσεις και γενικότερα στον τρόπο ζωής σας, συντάξαμε, με τη βοήθεια έμπειρων ειδικών ειδικά προγράμματα διατροφής προκειμένου να βρείτε εύκολα μια δίαιτα που να ταιριάζει τόσο με τις προτιμήσεις σας όσο και με τους ρυθμούς της ζωής σας. Φροντίσαμε επίσης η κάθε δίαιτα να είναι πρακτική στην εφαρμογή της, ώστε να την εντάξετε εύκολα στην καθημερινότητά σας και να μην είναι μονότονη. Οι δίαιτες είναι επτά ημερών και μπορούν να παραταθούν για όσο διάστημα εσείς θέλετε, μέχρι να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε, γιατί είναι ισορροπημένες, περιέχουν δηλαδή τροφές από όλες τις ομάδες τροφίμων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες σας σε όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ιδιαίτερα χρήσιμες θα σας φανούν και οι πληροφορίες για να μην γίνει η δίαιτα εμπόδιο στην κοινωνική σας ζωή, αλλά και πώς θα διατηρήσετε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας (πρόγραμμα συντήρησης).

Επίσης, θα ενημερωθείτε για τον σπουδαίο ρόλο της άσκησης στην υγεία σας, καθώς και στη διαμόρφωση ενός καλλίγραμου σώματος. Θα βρείτε οδηγίες και προγράμματα άσκησης στο σπίτι, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια απώλειας βάρους.

Μαζί

Φενγκ Σούι

Πώς με απλές και εύκολες κινήσεις, στο σπίτι και το γραφείο, θα βελτιώσετε τη ζωή σας!

Αξιοποιείστε τα εργαλεία που προσφέρει η αρχαία σοφία για να αποκτήσετε ευημερία, τύχη και αρμονία!

Το φενγκ σούι προσφέρει βαθιά γνώση και αντίληψη του τρόπου να δουλεύουμε με δημιουργικότητα και συνεργασία με το φυσικό μας περιβάλλον, καθώς και για το πώς αλληλοσυνδέονται τα πάντα μέσα στη ζωή. Δεν πρόκειται μόνο για τρόπο τοποθέτησης των αντικειμένων γύρω μας, μα και για το πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε και να χαρούμε για μία καλύτερη ζωή. Αυτό δίνει σε πολλούς ανθρώπους έναν καινούργιο τρόπο, για να εκφράσουν κάτι που πάντα ένιωθαν ή να κατανοήσουν κάποιους συσχετισμούς στη ζωή που προηγουμένως αγνοούσαν. Κι αυτό είναι απαραίτητο, αν θέλουμε να μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε τις συνθήκες της ζωής μας προς το καλύτερο.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Χάστε βάρος με τη διατροφή που σας ταιριάζει»: €0,90 & τιμή βιβλίου «Φενγκ Σούι»: €1,00)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr