Χτες το βράδυ η Μαρία Καβογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της στο σπίτι της με καλεσμένους αγαπημένους φίλους τόσο από το χώρο της showbiz όσο και εκτός αυτού. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με την κόρη της Δανάη Μπάρκα, η Μαρία Λεκάκη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Λίνα Πρίντζου.
Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα, μιας και λατρεύει την μαγειρική, έφτιαξε μια λαχταριστή κοτόπιτα για την Μαρία Καβογιάννη!
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.