Δεν θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν η μετακίνηση του Νταβίντ Σιμάο στην Καϊσερισπόρ, με τη Fanatik να κάνει λόγο για οριστικό χάλασμα της συμφωνίας με την ΑΕΚ!
Όπως αναφέρουν από την Τουρκία, ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, κόπηκε στα ιατρικά, με το δημοσίευμα να συμπληρώνει πως ο παίκτης έχει «πρόβλημα στην όραση».
Μάλιστα η Fanatik, επικοινώνησε με τον ατζέντη του Σιμάο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης και είπε:
«Αυτή είναι μια μεγάλη ανοησία. Θα βρω μια άλλη ομάδα για τον παίκτη μου και θα δείτε ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας». Να θυμίσουμε, πως ΑΕΚ και Καϊσέρισπορ, τα είχαν βρει για 6μηνο δανεισμό του παίκτη.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)